Acatistul Domnului nostru Iisus Hristos download video to MP3 or MP4 format in a few minutes, fast and easy to use!. Acatistul Domnului Nostru Iisus Hristos prices, Bizanticons Art store objects, Orthodox religious items. On Wednesday, September 25, AM UTC-4, Nomen Nescio wrote: > ?v=RDUXVaz8P_Q.

Author: Mazuzilkree Kagakazahn
Country: Cape Verde
Language: English (Spanish)
Genre: Career
Published (Last): 20 June 2004
Pages: 122
PDF File Size: 10.7 Mb
ePub File Size: 18.9 Mb
ISBN: 939-2-96554-602-3
Downloads: 19348
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Grorr

Din moment ce in ultima vreme concentratia de spiritualitate se face la biserica din vale destinata pentru scurt timp sotiilor barbatilor ce vin acatistup manastirea de sus e normal sa se creeze confuzia asta. Sa ne rugam la Dumnezeu sa nu se manie pe mine si pe familia mea Are Bunul Dumnezeu grija si de odmnului si de noi. Eu am trimis si primeam un raspuns cu niste iconite. In legatura cu Sfantul Munte Athos as putea sa va fiu de folosin cazul in care doriti.

Pe mine omul acesta m-a ajutat si mi-a dat sfaturi foarte bune. Aug 15, by Constantin Tudose. Anton si zilnic lui Dumnezeu pt. Cu toate ca ar trebui sa ma incred in cuvantul ca acum moartea hridtos mai exista!

Buna,pe data de am trimis un acatist prin posta si ceva banuti plicul l-am trimis din italia. La scurt timp dupa casatorie, cand deja plecasem din tara, mi-a spus cu lacrimi in ochi ca nu stie daca ma iubeste.

Videó megnézése

Va doresc din inima “Sarbatori Fericite” si sa ne ajute Dumnezeu pe toti. Nu ne treceti cu vederea.

Numai ca, cu o luna in urma, l-am gasit plangand si mi-a spus ca el vrea sa fie singur un timp, ca nu mai poate.

Stimata doamna,care aveti probleme cu sotul si locuiti pe alt continent,eu cred ca ar trebui sa luati urgent legatura cu un preot,sau sa va adresati la o manastire.

  DESCORCHADOS 2014 PDF

Am ajuns la capatul puterilor. Mozes Oare cum poti sa ajungi la Man Frasinei,la Pr Valerian ,decat acatjstul masina personala sau cu mijloacele in comun? Doar spune ca a primit de la mine suma de 20 de lei si un plic si ca va fi citit la diferite slujbe!

Va inteleg durerea,dar ce legatura are crestinismul ortodox cu minciuna,precum spuneti? Eu va recomand sa puteti merge cu cineva care are masina, si pe varianta Barbatesti. El ne aude insa uneori trebuie sa insistam dar in odaita noastra nu aici unde faci un abuz de spatiu pentru impresii;trebuie sa crezi ca primesti miracolul in inima ta,in viata ta,poti sa postesti si sa te rogi si 24ore,si 3 zile Estera si 7 zile si 9 zile,si 10 zile si 14 zile si 21 zile Daniel ,30 zile,40zile si 3luni,6luni,1an vezi perioada pentru pomelnice a manastirilor.

Acatistul Domnului nostru Iisus Hristos by Marian Moise

Maica iubita,Sfanta fecioara din Juquila, Fecioara a sperantei noastre, iarta-mi pacatele ca sint multe. Poate va referiti la Pr Ioachim sau la Pr Ioanichie. Traiesc dupa placul meu, nu dupa placul Lui! Este sarbatorita pe 8 decembrie.

Scurt Istoric | Parohia Sfântul Ioan Gura de Aur

Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor Si painea care le-a fost furataactistul inapoi! Rugaciune facatoare de minuni catre pururea Hristod Maria Preasfinta Stapina de Dumnezeu Nascatoare spre tine i-mi indrept gandul, inima si toate simturile si te rog cu lacrimi: Vera, iti multumim pentru informatia legata de noul staret de la Mrea Frasinei. Manastiri Frasinei si tuturor Sf. Bucura-te Marie actistul plina de har, Domnul este cu tine Binecuvantata esti tu intre femei si Binecuvantat este rodul pantecelui tau, Iisus!

Am incercat dupa ce mi-am revenit din gandurile mele sa gasesc acea persoana care-mi daduse numarul dar Parca daca cineva il cere ,il foloseste in alte scopuri,nu in cele ale credintei. Te implor ajutatoarea celor aflati in suferinta, infrange orice greutate, precum ai infrant balaurul care zace la picioarele domnulyi.

  GITAR METODU PDF

Eu spre exemplu am primit raspuns imediat la rugaciune de la Maica Domnului cu iisud alta metoda repetand de 40 ori Paraclisul Maicii Domnului de dimineata pana seara,am facut o pauza pe cand mai aveam 3 rugaciuni cand am primit telefon sa plec urgent de acasa la un servici si mi-am amintit ca celelalte 3 rugaciuni le facusem in ziua precedenta;pentru posturile negre mai lungi incepand cu cele de domnuluj se recomanda sa beti apa mai depinde si de varsta,starea de sanatate a organismului altfel pot aparea nisip,microcalculi la rinichi care sunt un filtru la fel cum si ficatul este un filtru organismul intra intr-o faza de detoxifiere de aceea posturile se tin treptat schimband si alimentatia vezi explicatiile pr.

Se trimite pe adresa manastirii,numele staretului. Si eu am aceeasi problema! Pentru a trimite si dvs acatist pomelnic mergeti la Posta si spuneti doamnei de acolo ca vreti sa trimiteti bani prin mandat postal si dati acatistull date: Dragi credinciosi, va rugam trimite-ti doar pomelnice fara bani!

Dai de pomana la un sarac din biserica o sticla de ulei, 1 kg de faina, 1 kg. Mie ca persoana nu imi place de ea Sa va fie de folos!

Dansul nici nu a spus ca acest arhimandrid este hrstos Frasinei,doar ca era in trecere. Am fost arestat pt ca mi-a facut plingeri false la politie. De asemenea ii rog pe Sfintii Arhangheli sa va ajute pe toti cei care va rugati lor. Astia suntem noi,dar la sfaturi suntem primii